Rulleskikurs for SI aktiv medlemmer - AVLYST!

Postet av SI Aktiv den 11. Aug 2024


For å følge opp forrige vinters populære skikurs, ønsker SI aktiv å kunne gi våre medlemmer tilbud om rulleskikurs. Dette kurset er åpent for alle medlemmer, uansett erfaring eller ferdighetsnivå, så ikke nøl med å melde deg på for en morsom og lærerik opplevelse!

Deltakerne kan glede seg til å lære teknikker, forbedre balansen og øke ferdighetene sine på rulleski under kyndig veiledning fra våre erfarne instruktører.Vi har igjen engasjert våre dyktige og instruktører Henrik Skjervold Pedersen og Kristoffer Kvarstad, de samme som holdt våre populære skikurs sist vinter). 

Deltakerne vil få muligheten til å lære alt fra grunnleggende teknikker til avanserte triks, samt nyte den friske luften mens de trener.

I tillegg til teknisk opplæring og ferdighetsutvikling, vil deltakerne også få tips om riktig styrketrening og skadeforebyggende øvelser for en optimal rulleskitrening. Ikke gå glipp av denne flotte muligheten til å lære mer om rulleski og forbedre dine ferdigheter sammen med andre engasjerte medlemmer! 

Gå til mer informasjon og påmelding ved å trykke på denne lenka! 

Vi har begrenset antall plasser, så sørg for å sikre deg din plass på kurset så fort som mulig! Meld deg på i dag og ta del i en morsom og lærerik opplevelse på rulleski! 

Men hilsen arrangements gruppa i SI aktiv


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.