Tilbud Hunderfossen Eventyrpark for SI aktiv medelemmer

Postet av SI Aktiv den 27. Aug 2024

Hunderfossen Eventyrpark tilbyr medlemmer SI aktiv/ansatte ved Sykehuset Innlandet billetter til 01.09, 
til prisen  370,- pr billett.

Parken er åpen fra 10 til 17, og alle attraksjoner er åpne, også badeland. På hovedscenen spilles «Jubileumsfesten klokken 12:00 og 14:00.

Ordinærpris for billetter denne dagen er 549,-

Legg inn rabattkoden SI-aktiv2024 for å få tilgang til billetten. 


Vi håper mange har lyst til å besøke Hunderfossen


Takk for turen👍

Postet av SI Aktiv den 21. Aug 2024

SI aktiv arrangerte sin årlige fjelltur til Leirdalen i Jotunheimen 15.-16. august. Det var 106 deltakere påmeldt og det var 2 busser som tok med seg deltakere fra de ulike sykehusene ved Elverum, Hamar, Sanderud, Gjøvik, Reinsvoll og Lillehammer.


SI aktiv synes det er svært hyggelig å se at vi har flere deltakere som har vært med oss tidligere, men like viktig er det at vi stadig får med oss nye ansikter. 

Veldig hyggelig «sjefen sjøl» Alice Beate Andersgaard også blir med til «topps» med SI aktiv👍

Vi møter mange flotte og hyggelige kollegaer og vi ser at mange melder seg på alene og det går fint. Man kommer tett på hverandre og får mange nye bekjentskaper. Mange byr på seg selv og er rause i møte med andre kollegaer. Det spiller ingen rolle om man er overlege, jobber med renhold, er psykologspesialist, hjelpepleier, eller divisjonsdirektør. I møte med naturen og de utfordringene den byr på, så stiller alle likt.

Vi hadde Kyrkja (2032 moh) som turmål på torsdag, og det var en del som kom opp helt til topps, mens mange var fornøyd med å ha gått ett stykke. Det var mye nedbør og en del vind, noen kjente på litt høydeskrekk, noen var litt kalde og våte, men i det store og hele, så så det ut som alle hadde kledd seg godt og var rustet for en dag ute i fjellet. Det var tidvis glatt og utfordrende å gå, men likevel så vi mye turglede og smilende ansatte. Vi hadde ingen skader til tross for mange mennesker på tur og det er vi svært glade for.


Hele gruppen var innlosjert på Leirvassbu turisthytte (DNT hytte). Vi fikk en 3-retters middag torsdag kveldog mange satt oppe og var sosiale etter måltidet. På grunn av tidlig oppstart fredag ble det ikke alt for sent i seng på deltakerne.



Fredag morgen var det tilbud om yoga og der var det en gjeng som deltok. Dette var et nytt tilbud av året og kom som et initiativ fra en av deltakerne. Dette setter vi i styret pris på, og er det noen som ønsker å bidra inn i SI aktiv, så ta gjerne kontakt med styret.


Etter frokost så var det klart for tur til Stetinden (2020 moh). Noen hadde startet tidlig, noen gikk en litt lengre tur og noen gikk til fortoppen og snudde der, mens andre kom helt til topps. Været var skiftende underveis og det kom til og med litt snø på vei ned over eggen. Det kom også glimt av litt sol og man kunne også gå litt i t-skjorte. Det var uansett mindre nedbør enn dag 1 hvor det var mye vått tøy og trangt om plassen på tørkerommet på Leirvassbu.
Vel tilbake til hytta så var det mulighet for å ta en dusj og skifte til tørt tøy før vi fikk middag servert. Det var godt å få et varmt måltid etter å ha vært på tur i noen timer.

Avreise var satt til klokken 17 og da var alle klare. Det ble en liten stopp på Vinstra hvor man kunne kjøpe seg litt godt til turen tilbake. Noen kjente nok allerede da på at de hadde gått 2 dager i fjellet og det var mange som gikk litt "stivt" ut av bussen. Men det er ingen tvil om at fysisk aktivitet gjør godt - og at det i tillegg er sosialt, er det ingen tvil om.


Vi i styret vil benytte anledningen til å minne på at vi arrangerer også turer i vinterhalvåret for medlemmene i SI aktiv. Vi ønsker å favne bredt i aktiviteter. Vi ønsker at folk skal bli kjent på tvers av sykehusene, Vi ønsker å skape turglede og samhold. Dette tror vi at vi klarer sammen med dere!

Takk for alle som deltok på årets tur og velkommen tilbake ved neste anledning:-)

Mvh turgruppa i SI aktiv



Rulleskikurs for SI aktiv medlemmer - AVLYST!

Postet av SI Aktiv den 11. Aug 2024


For å følge opp forrige vinters populære skikurs, ønsker SI aktiv å kunne gi våre medlemmer tilbud om rulleskikurs. Dette kurset er åpent for alle medlemmer, uansett erfaring eller ferdighetsnivå, så ikke nøl med å melde deg på for en morsom og lærerik opplevelse!

Deltakerne kan glede seg til å lære teknikker, forbedre balansen og øke ferdighetene sine på rulleski under kyndig veiledning fra våre erfarne instruktører.Vi har igjen engasjert våre dyktige og instruktører Henrik Skjervold Pedersen og Kristoffer Kvarstad, de samme som holdt våre populære skikurs sist vinter). 

Deltakerne vil få muligheten til å lære alt fra grunnleggende teknikker til avanserte triks, samt nyte den friske luften mens de trener.

I tillegg til teknisk opplæring og ferdighetsutvikling, vil deltakerne også få tips om riktig styrketrening og skadeforebyggende øvelser for en optimal rulleskitrening. Ikke gå glipp av denne flotte muligheten til å lære mer om rulleski og forbedre dine ferdigheter sammen med andre engasjerte medlemmer! 

Gå til mer informasjon og påmelding ved å trykke på denne lenka! 

Vi har begrenset antall plasser, så sørg for å sikre deg din plass på kurset så fort som mulig! Meld deg på i dag og ta del i en morsom og lærerik opplevelse på rulleski! 

Men hilsen arrangements gruppa i SI aktiv